024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig feestje organiseren ergens in omgeving Vlaams Brabant, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het houden van een trouw in een zaal nabij Scherpenheuvel-Zichem best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan klein feestruimte huren  zijn:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaal aanwezig en is er de mogelijkheid om een dj uit Vlaams Brabant te vragen.
Meer plaats en vaak een betere infrastructuur.
Heel makkelijk op te kuisen en geen gesmos in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Scherpenheuvel-Zichem over de vloer, dus minder kans op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Scherpenheuvel-Zichem, 3270.

klein feestruimte huren verjaardag Scherpenheuvel-Zichem

klein feestruimte huren nabij  Scherpenheuvel-Zichem

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (Vlaams Brabant) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf vijftig man, 100 personen, 150 personen, 250 personen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een klein feestruimte huren in voor je zoeken die aan jouw eisen te gemoed komt:

 • goedkoop ruimte huren feest in Thimougies
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Chanly
 • goedkope zaaltje huren plechtige communie in Sint-Gillis
 • klein ruimte huren feest in Vinkem
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Diksmuide
 • klein zaaltje huren bruidzaal in Trooz
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Montleban
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Langemark-Poelkapelle
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Elsene
 • goedkoop ruimte huren feest in Loverval
 • Als je uiteindelijk besloten hebt om je verjaardag in een klein zaal te organiseren, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Scherpenheuvel-Zichem

  klein zaal huren kinderfeestje Scherpenheuvel-Zichem

  Dus of je nou een zaal voor yoga, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro’s langskomen in Scherpenheuvel-Zichem. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met je zodat je de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan zetten wij het zaalverhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Om af te sluiten : Wij organiseren uw feest op een covid-veilige manier volgens de laatste regels van Scherpenheuvel-Zichem (covid/ gezondheidspas) .