024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig samenzijn op poten zetten ergens rondom Vlaams Brabant, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je lentefeest te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het organiseren van een kinderfeestje in een zaal in de buurt van Herfelingen best wel eens mee zal vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan groot zaalverhuur  zijn verbonden:

Vaak is er een geluidsinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de optie om een Diskjockey uit Vlaams Brabant te vragen.
Meer plaats en vaak een betere infrastructuur.
Ideaal op te ruimen en geen gedoe in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Herfelingen over de vloer, dus minder risico op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Herfelingen, 1540.

groot zaalverhuur lentefeest Herfelingen

groot zaalverhuur regio  Herfelingen

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Vlaams Brabant) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben al ruimtes vanaf vijftig personen, honderd personen, 150 man, 250 mensen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een groot zaalverhuur in voor je zoeken die aan jouw eisen voldoet:

 • klein feestlocatie huren verjaardag in Sautin
 • goedkope feestzaaltje huren vergaderzaal in Soye (Nam.)
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Couillet
 • klein zaaltje huren plechtige communie in Péronnes-lez-Binche
 • goedkope zaal afhuren eerste communie in Welden
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Oeselgem
 • groot zaaltje huren trouw in Milmort
 • goedkope zaaltje huren bruiloft in Wannegem-Lede
 • klein zaal afhuren eerste communie in Halen
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Kaaskerke
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je lentefeest in een groot zaal te starten, stuur ons een email.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Herfelingen

  klein zaal huren trouw Herfelingen

  Dus of je nou een zaal voor yoga, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro’s langskomen in Herfelingen. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met u zodat u het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan zetten wij het verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de datum en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Last But Not Least ! We organiseren jouw feest op een covid-veilige manier volgens de laatste instructies van Herfelingen (covid-19/ pas) !