024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een leuk feestje organiseren ergens nabij Vlaams Brabant, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan absoluut om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het organiseren van een bruiloft in een zaal omgeving Borchtlombeek best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan groot zaaltje huren  zijn:

Vaak is er een muziekinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de optie om een Diskjockey uit Vlaams Brabant te vragen.
Meer ruimte en meestal een betere infrastructuur.
Ideaal op te kuisen en geen vuiligheid in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Borchtlombeek over de vloer, dus minder risico op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Borchtlombeek, 1761.

groot zaaltje huren verjaardag Borchtlombeek

groot zaaltje huren regio  Borchtlombeek

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar dure zalen in België (Vlaams Brabant) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben al ruimtes vanaf vijftig man, 100 man, 150 personen, 250 man tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een groot zaaltje huren in voor je zoeken die aan jouw noden te gemoed komt:

 • goedkope zaaltje huren bruiloft in Mortroux
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Dadizele
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Hever
 • goedkoop zaaltje huren communie in Brasschaat
 • klein zaal afhuren eerste communie in Willebroek
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Woesten
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Zoutenaaie
 • groot zaalhuur verjaardag in Vieuxville
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Kieldrecht
 • groot zaal afhuren eerste communie in Gougnies
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een groot zaal te organiseren, contacteer ons dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Borchtlombeek

  groot ruimte huren trouw Borchtlombeek

  Dus of je nou een zaal voor yoga, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro’s terecht in Borchtlombeek. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een meeting met u zodat u de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan zetten wij het verhuur in een contract met je vast. Hierin leggen we de datum en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Tot slot : We organiseren jouw feest op een covid-veilige manier volgens de laatste aanbevelingen van Borchtlombeek (covid- gezondheidspas) !