024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig feest organiseren ergens rondom Vlaams Brabant, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan eens om bij ons in een zaal voor je bruiloft te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het houden van een kinderfeestje in een zaal omgeving Meensel-Kiezegem best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er specifieke voordelen aan groot zaaltje huren  zitten:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaal aanwezig en is er de mogelijkheid om een D.J. uit Vlaams Brabant te vragen.
Meer plaats en meestal een betere infrastructuur.
Perfect op te ruimen en geen troep in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Meensel-Kiezegem over de vloer, dus minder kans op schade door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Meensel-Kiezegem, 3391.

groot zaaltje huren bruiloft Meensel-Kiezegem

groot zaaltje huren regio  Meensel-Kiezegem

Mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (Vlaams Brabant) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben al ruimtes vanaf 50 man, 100 mensen, 150 personen, 250 personen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een groot zaaltje huren in voor je zoeken die aan uwvraag voldoet:

 • goedkope zaalhuur verjaardag in Awenne
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Bocholt
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Horrues
 • goedkoop ruimte huren feest in Hoevenen
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Braine-le-Château
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Pommeroeul
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Châtillon
 • klein zaaltje huren communie in Grivegnée
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Montenaken
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Fosse (Lg.)
 • Als je eenmaal besloten hebt om je bruiloft in een groot zaal te geven, stuur ons een email.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Meensel-Kiezegem

  klein ruimte huren bruidzaal Meensel-Kiezegem

  Dus of je nou een zaal voor verjaardag, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro langskomen in Meensel-Kiezegem. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een afspraak met u zodat u het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan leggen wij het verhuur in een contract met je vast. Hierin leggen we de datum en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Om af te sluiten ! Wij organiseren uw party op een covid-19-veilige wijze volgens de laatste instructies van Meensel-Kiezegem (covid-19- gezondheidspas) .