024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant feestje op poten zetten ergens in omgeving Vlaams Brabant, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je ruimte te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het organiseren van een trouw in een zaal in de buurt van Malderen best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan groot zaal huren  zijn verbonden:

Vaak is er een geluidsinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Vlaams Brabant te vragen.
Meer plaats en vaak een grotere keuken.
Perfect op te kuisen en geen troep in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Malderen over de vloer, dus minder kans op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Malderen, 1840.

groot zaal huren ruimte Malderen

groot zaal huren in de buurt van  Malderen

Sommigen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar grote zalen in België (Vlaams Brabant) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben al zalen vanaf vijftig man, 100 man, 150 man, 250 mensen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een groot zaal huren in voor je zoeken die aan jouw eisen te gemoed komt:

 • goedkoop zaaltje huren communie in Gottignies
 • goedkope zaaltje huren plechtige communie in Nieuwmunster
 • groot zaal afhuren eerste communie in Watervliet
 • klein feestlocatie huren verjaardag in Flône
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Zoutenaaie
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Rosée
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Alveringem
 • goedkope zaal huren ruimte in Marche-lez-Ecaussinnes
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Ragnies
 • goedkoop zaaltje huren communie in Estaimbourg
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je ruimte in een groot zaal te geven, stuur ons een email.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Malderen

  klein zaaltje huren bruiloft Malderen

  Dus of je nou een zaal voor lente feest, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro langskomen in Malderen. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met u zodat u de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan zetten wij het verhuur in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Tot slot ! We organiseren uw feestje op een covid-19 safe manier volgens de recente instructies van Malderen (covid-19- certificaat) !