024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een leuk feestje op poten zetten ergens rondom Vlaams Brabant, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan eens om bij ons in een zaal voor je ruimte te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het houden van een trouw in een zaal in de buurt van Hekelgem best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er specifieke voordelen aan groot zaal huren  zitten:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaal aanwezig en is er de mogelijkheid om een dj uit Vlaams Brabant in te huren.
Meer ruimte en meestal een grotere keuken.
Heel makkelijk op te kuisen en geen troep in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Hekelgem over de vloer, dus minder kans op schade door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Hekelgem, 1790.

groot zaal huren ruimte Hekelgem

groot zaal huren regio  Hekelgem

Mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar lelijke zalen in België (Vlaams Brabant) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben al zalen vanaf 50 man, 100 mensen, 150 man, 250 man tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een groot zaal huren in voor je zoeken die aan uwnoden te gemoed komt:

 • goedkope feestzaaltje huren vergaderzaal in Hove
 • klein feestzaaltjes huren verjaardag in La Hulpe
 • groot zaal afhuren eerste communie in Bienne-lez-Happart
 • goedkope zaalhuur verjaardag in Smeerebbe-Vloerzegem
 • groot zaaltje huren plechtige communie in Vodelée
 • klein zaaltje huren kinderfeestje in Sint-Margriete-Houtem (Tienen)
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Gondregnies
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Jamiolle
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Dormaal
 • goedkope feestzaaltjes huren verjaardag in Hechtel-Eksel
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je ruimte in een groot zaal te starten, stuur ons een email.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Hekelgem

  groot zaaltje huren trouw Hekelgem

  Dus of je nou een zaal voor yoga, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro’s langskomen in Hekelgem. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een afspraak met je zodat je het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan zetten wij alles in een contract met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Om af te sluiten : Wij organiseren uw feestje op een corona veilige manier volgens de recente aanbevelingen van Hekelgem (covid/ certificaat) .