024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant samenzijn organiseren ergens rondom Vlaams Brabant, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan eens om bij ons in een zaal voor je feest te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het organiseren van een bruiloft in een zaal in de buurt van Oudenaken best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan groot ruimte huren  zijn verbonden:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de optie om een Diskjockey uit Vlaams Brabant te vragen.
Meer plaats en meestal een grotere keuken.
Heel makkelijk op te ruimen en geen gedoe in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Oudenaken over de vloer, dus minder kans op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Oudenaken, 1600.

groot ruimte huren feest Oudenaken

groot ruimte huren regio  Oudenaken

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (Vlaams Brabant) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimten vanaf vijftig personen, 100 personen, 150 personen, 250 man tot 500 man ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een groot ruimte huren in voor je zoeken die aan uwvraag voldoet:

 • klein zaal afhuren eerste communie in Maurage
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Oedelem
 • goedkope zaalverhuur feestzaal in Hotton
 • goedkope feestzaaltje huren vergaderzaal in Heldergem
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Begijnendijk
 • goedkoop zaaltje huren communie in Waarschoot
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Montleban
 • groot feestzaaltje huren vergaderzaal in Zeveneken
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Piétrebais
 • groot zaaltje huren kinderfeestje in Sorinnes
 • Als je uiteindelijk besloten hebt om je feest in een groot zaal te geven, neem dan eens contact met ons op.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Oudenaken

  klein zaal huren feest Oudenaken

  Dus of je nou een zaal voor vergaderzaal, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro’s langskomen in Oudenaken. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een afspraak met je zodat je de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan zetten wij het verhuur in een contract met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Om af te sluiten : Wij organiseren jouw party op een corona veilige wijze volgens de recente aanbevelingen van Oudenaken (covid-19 pas) .