024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk samenzijn op poten zetten ergens in omgeving Vlaams Brabant, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het houden van een kinderfeestje in een zaal in de buurt van Bogaarden best wel eens mee zal vallen, plus dat er specifieke voordelen aan groot feestlocatie huren  zijn verbonden:

Vaak is er een muziekinstallatie in een zaal present en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Vlaams Brabant te vragen.
Meer plaats en meestal een grotere keuken.
Heel makkelijk op te ruimen en geen vuiligheid in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Bogaarden over de vloer, dus minder kans op kosten door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Bogaarden, 1670.

groot feestlocatie huren verjaardag Bogaarden

groot feestlocatie huren in de buurt van  Bogaarden

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar dure zalen in België (Vlaams Brabant) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimten vanaf vijftig man, 100 man, 150 personen, 250 personen tot 500 man beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een groot feestlocatie huren in voor je zoeken die aan jouw eisen te gemoed komt:

 • goedkoop zaal huren ruimte in Mont-Saint-André
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Lillois-Witterzée
 • klein feestruimte huren verjaardag in Zétrud-Lumay
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Bovenistier
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Polleur
 • goedkoop ruimte huren feest in Zwalm
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Gallaix
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Berlaar
 • klein zaaltje huren trouw in Sint-Pauwels
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Gelbressée
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een groot zaal te geven, contacteer ons dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Bogaarden

  klein ruimte huren bruiloft Bogaarden

  Dus of je nou een zaal voor bruidzaal, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro terecht in Bogaarden. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met u zodat u het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan zetten wij het zaal verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de datum en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Wees gerust ! We organiseren jouw feestje op een corona-veilige manier volgens de laatste aanbevelingen van Bogaarden (covid gezondheidspas) !