024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk feest organiseren ergens in omgeving Vlaams Brabant, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je lentefeest te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het organiseren van een trouw in een zaal in de buurt van Oud-Heverlee best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkope zaalverhuur  zijn:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Vlaams Brabant te vragen.
Meer plaats en meestal een grotere keuken.
Makkelijker op te kuisen en geen gedoe in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Oud-Heverlee over de vloer, dus minder kans op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Oud-Heverlee, 3050.

goedkope zaalverhuur lentefeest Oud-Heverlee

goedkope zaalverhuur nabij  Oud-Heverlee

Mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (Vlaams Brabant) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimtes vanaf vijftig man, honderd man, 150 man, 250 mensen tot 500 man beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkope zaalverhuur in voor je zoeken die aan uwvraag voldoet:

 • groot zaaltje huren kinderfeestje in Kleine-Spouwen
 • klein feestruimte huren verjaardag in Tilff
 • goedkope zaalverhuur lentefeest in Booitshoeke
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Sautour
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Anlier
 • goedkope zaal huren ruimte in Erps-Kwerps
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Wangenies
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Walshoutem
 • goedkoop zaaltje huren communie in Maulde
 • goedkoop ruimte huren feest in Huissignies
 • Als je dan besloten hebt om je lentefeest in een goedkope zaal te geven, stuur ons een email.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Oud-Heverlee

  klein zaal huren vergaderzaal Oud-Heverlee

  Dus of je nou een zaal voor bruidzaal, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro’s langskomen in Oud-Heverlee. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een meeting met u zodat je de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan leggen wij het zaal verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de datum en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Last But Not Least ! We organiseren jouw party op een corona safe wijze volgens de laatste instructies van Oud-Heverlee (covid-19/ certificaat) !