024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een amusant feest op poten zetten ergens nabij Vlaams Brabant, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan absoluut om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het houden van een trouw in een zaal in de buurt van Testelt best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkope zaaltje huren  zijn:

Vaak is er een geluidsinstallatie in een zaal present en is er de optie om een Diskjockey uit Vlaams Brabant in te huren.
Meer plaats en vaak een betere infrastructuur.
Perfect op te kuisen en geen gesmos in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Testelt over de vloer, dus minder kans op brokken door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Testelt, 3272.

goedkope zaaltje huren verjaardag Testelt

goedkope zaaltje huren regio  Testelt

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (Vlaams Brabant) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds ruimten vanaf 50 man, honderd mensen, 150 man, 250 personen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkope zaaltje huren in voor je vinden die aan jouw eisen te gemoed komt:

 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Sovet
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Jodoigne
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Molenbaix
 • klein feestlocatie huren verjaardag in Zandvoorde (Zonnebeke)
 • klein feestzaaltje huren vergaderzaal in Bellegem
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Aisemont
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Warquignies
 • groot zaaltje huren bruiloft in Vencimont
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Pondrôme
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Herne
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een goedkope zaal te organiseren, stuur ons een email.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Testelt

  groot zaal huren verjaardag Testelt

  Dus of je nou een zaal voor verjaardag, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro langskomen in Testelt. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met je zodat je het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan zetten wij alles in een offerte met je vast. Hierin leggen we de datum en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Tot slot ! Wij organiseren uw feest op een covid-safe manier volgens de recente aanbevelingen van Testelt (covid-19/ certificaat) !