024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig feestje op poten zetten ergens nabij Vlaams Brabant, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan eens om bij ons in een zaal voor je plechtige communie te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het organiseren van een feest in een zaal in de buurt van Vossem best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkope zaaltje huren  zitten:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een D.J. uit Vlaams Brabant te vragen.
Meer ruimte en vaak een grotere keuken.
Perfect op te ruimen en geen vuiligheid in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Vossem over de vloer, dus minder risico op schade door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Vossem, 3080.

goedkope zaaltje huren plechtige communie Vossem

goedkope zaaltje huren nabij  Vossem

Mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar dure zalen in België (Vlaams Brabant) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimten vanaf vijftig man, 100 man, 150 personen, 250 personen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkope zaaltje huren in voor je vinden die aan uwnoden voldoet:

 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Kuringen
 • klein zaaltje huren verjaardag in Mal
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Warcoing
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Sint-Lambrechts-Herk
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Ulbeek
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Forêt
 • groot zaal afhuren eerste communie in Rocherath
 • goedkoop ruimte huren feest in Beveren-aan-den-Ijzer
 • goedkope zaaltje huren plechtige communie in Kuttekoven
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Awirs
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je plechtige communie in een goedkope zaal te geven, bel dan even.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Vossem

  goedkoop zaaltje huren bruidzaal Vossem

  Dus of je nou een zaal voor bruidzaal, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro terecht in Vossem. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met je zodat u het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan leggen wij het verhuur in een contract met je vast. Hierin leggen we de dag en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Om af te sluiten : We organiseren jouw feestje op een corona safe wijze volgens de laatste aanbevelingen van Vossem (corona/ gezondheidspas) !