024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant feest organiseren ergens in omgeving Vlaams Brabant, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het houden van een bruidzaal in een zaal nabij Sint-Kwintens-Lennik best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkope feestruimte huren  zijn verbonden:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaal aanwezig en is er de optie om een Diskjockey uit Vlaams Brabant te vragen.
Meer plaats en meestal een grotere keuken.
Perfect op te ruimen en geen gesmos in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Sint-Kwintens-Lennik over de vloer, dus minder risico op brokken door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Sint-Kwintens-Lennik, 1750.

goedkope feestruimte huren verjaardag Sint-Kwintens-Lennik

goedkope feestruimte huren regio  Sint-Kwintens-Lennik

Mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar grote zalen in België (Vlaams Brabant) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben al ruimten vanaf 50 man, honderd mensen, 150 man, 250 man tot 500 man ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkope feestruimte huren in voor je vinden die aan uweisen voldoet:

 • groot zaaltje huren trouw in Amay
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Guirsch
 • klein zaalverhuur lentefeest in Aalbeke
 • klein zaaltje huren bruiloft in Tourinne (Lg.)
 • klein zaaltje huren bruiloft in Franière
 • goedkoop zaaltje huren communie in Sint-Eloois-Winkel
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Wanfercée-Baulet
 • goedkope feestlocatie huren verjaardag in Chapelle-à-Oie
 • klein zaalverhuur lentefeest in Horebeke
 • groot zaalverhuur feestzaal in Eindhout
 • Als je eenmaal besloten hebt om je verjaardag in een goedkope zaal te geven, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Sint-Kwintens-Lennik

  klein zaal huren feest Sint-Kwintens-Lennik

  Dus of je nou een zaal voor verjaardag, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro terecht in Sint-Kwintens-Lennik. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met je zodat u de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan zetten wij het zaalverhuur in een contract met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Wees gerust ! We organiseren jouw party op een covid-19 veilige wijze volgens de recente instructies van Sint-Kwintens-Lennik (corona gezondheidspas) .