024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk feestje op poten zetten ergens in Vlaams Brabant, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het houden van een bruidzaal in een zaal in de buurt van Beert best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkope feestlocatie huren  zitten:

Vaak is er een geluidsinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een dj uit Vlaams Brabant te vragen.
Meer plaats en vaak een betere infrastructuur.
Heel makkelijk op te kuisen en geen troep in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Beert over de vloer, dus minder risico op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Beert, 1673.

goedkope feestlocatie huren verjaardag Beert

goedkope feestlocatie huren in de buurt van  Beert

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (Vlaams Brabant) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds ruimten vanaf vijftig man, honderd mensen, 150 man, 250 personen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkope feestlocatie huren in voor je zoeken die aan jouw eisen voldoet:

 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Rijkhoven
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Duffel
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Zevergem
 • klein zaaltje huren plechtige communie in Melles
 • klein zaaltje huren bruidzaal in Baugnies
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Orgeo
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Antwerpen
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Loupoigne
 • klein zaaltje huren trouw in Offagne
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Romerée
 • Als je dan besloten hebt om je verjaardag in een goedkope zaal te geven, contacteer ons dan even.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Beert

  klein ruimte huren bruidzaal Beert

  Dus of je nou een zaal voor kinderfeestje, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro’s langskomen in Beert. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met je zodat je het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan zetten wij het verhuur in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Last But Not Least : Wij organiseren jouw party op een covid-19-veilige wijze volgens de laatste instructies van Beert (covid-19/ certificaat) .