024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een amusant samenzijn organiseren ergens in omgeving Vlaams Brabant, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je lentefeest te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het organiseren van een feest in een zaal in de buurt van Melkwezer best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaalverhuur  zijn verbonden:

Vaak is er een geluidsinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Vlaams Brabant in te huren.
Meer plaats en meestal een betere infrastructuur.
Makkelijker op te kuisen en geen gesmos in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Melkwezer over de vloer, dus minder risico op schade door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Melkwezer, 3350.

goedkoop zaalverhuur lentefeest Melkwezer

goedkoop zaalverhuur regio  Melkwezer

Sommigen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (Vlaams Brabant) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimtes vanaf 50 man, 100 personen, 150 personen, 250 personen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaalverhuur in voor je zoeken die aan jouw eisen te gemoed komt:

 • goedkope feestlocatie huren verjaardag in Boninne
 • klein feestzaaltjes huren verjaardag in Wijgmaal (Vl.Br.)
 • groot feestruimte huren verjaardag in Quiévrain
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Bekkevoort
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Bergilers
 • goedkoop ruimte huren feest in Incourt
 • goedkope zaal huren ruimte in Rozebeke
 • klein zaal huren ruimte in Meigem
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Wihogne
 • klein zaaltje huren kinderfeestje in Ternat
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je lentefeest in een goedkoop zaal te starten, neem dan eens contact met ons op.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Melkwezer

  groot zaaltje huren kinderfeestje Melkwezer

  Dus of je nou een zaal voor verjaardag, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro’s terecht in Melkwezer. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met je zodat je het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan zetten wij het zaalverhuur in een offerte met je vast. Hierin leggen we de datum en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Wees gerust ! We organiseren uw feestje op een covid safe wijze volgens de laatste instructies van Melkwezer (corona/ certificaat) !