024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk samenzijn organiseren ergens nabij Vlaams Brabant, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het organiseren van een trouw in een zaal nabij Sint-Stevens-Woluwe best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zitten:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een D.J. uit Vlaams Brabant te vragen.
Meer plaats en vaak een grotere keuken.
Perfect op te kuisen en geen gedoe in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Sint-Stevens-Woluwe over de vloer, dus minder kans op brokken door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Sint-Stevens-Woluwe, 1932.

goedkoop zaaltje huren verjaardag Sint-Stevens-Woluwe

goedkoop zaaltje huren regio  Sint-Stevens-Woluwe

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar dure zalen in België (Vlaams Brabant) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben reeds zalen vanaf vijftig man, 100 personen, 150 personen, 250 mensen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je vinden die aan uwnoden te gemoed komt:

 • goedkoop zaal huren ruimte in Jehay
 • klein feestzaaltjes huren verjaardag in Chapelle-lez-Herlaimont
 • groot zaalverhuur lentefeest in Herfelingen
 • klein zaaltje huren kinderfeestje in Overwinden
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Achêne
 • groot zaaltje huren plechtige communie in Ampsin
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Ingooigem
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Niel-bij-As
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Geluveld
 • goedkope zaalverhuur lentefeest in Suxy
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een goedkoop zaal te organiseren, contacteer ons dan even.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Sint-Stevens-Woluwe

  klein locatie huren kinderfeestje Sint-Stevens-Woluwe

  Dus of je nou een zaal voor kinderfeestje, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro langskomen in Sint-Stevens-Woluwe. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met u zodat je het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan zetten wij het verhuur in een contract met je vast. Hierin leggen we de dag en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Last But Not Least ! We organiseren jouw feestje op een covid-safe wijze volgens de recente instructies van Sint-Stevens-Woluwe (covid- certificaat) .