024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant samenzijn op poten zetten ergens nabij Vlaams Brabant, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het organiseren van een vergaderzaal in een zaal in de buurt van Korbeek-Dijle best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zijn:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Vlaams Brabant in te huren.
Meer plaats en vaak een grotere keuken.
Ideaal op te kuisen en geen gedoe in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Korbeek-Dijle over de vloer, dus minder kans op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Korbeek-Dijle, 3060.

goedkoop zaaltje huren verjaardag Korbeek-Dijle

goedkoop zaaltje huren nabij  Korbeek-Dijle

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (Vlaams Brabant) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben al ruimtes vanaf 50 man, 100 mensen, 150 personen, 250 personen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je zoeken die aan jouw eisen voldoet:

 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Xhendremael
 • groot zaaltje huren bruidzaal in Thieu
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Buizingen
 • goedkoop zaaltje huren communie in Bekegem
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Ravels
 • goedkope ruimte huren feest in Jesseren (Kolmont)
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Jumet
 • goedkope zaalverhuur feestzaal in Aarsele
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Groot-Loon
 • klein zaaltje huren verjaardag in Bioul
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een goedkoop zaal te organiseren, bel dan even.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Korbeek-Dijle

  klein zaaltje huren trouw Korbeek-Dijle

  Dus of je nou een zaal voor feest, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro’s terecht in Korbeek-Dijle. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een afspraak met je zodat je het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan zetten wij het zaal verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Tot slot : Wij organiseren uw party op een covid-safe manier volgens de recente regels van Korbeek-Dijle (corona/ gezondheidspas) !