024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een amusant feest organiseren ergens nabij Vlaams Brabant, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je trouw te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het organiseren van een bruiloft in een zaal omgeving Zaventem best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zijn:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Vlaams Brabant in te huren.
Meer ruimte en meestal een betere infrastructuur.
Perfect op te ruimen en geen vuiligheid in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Zaventem over de vloer, dus minder kans op brokken door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Zaventem, 1930.

goedkoop zaaltje huren trouw Zaventem

goedkoop zaaltje huren in de buurt van  Zaventem

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (Vlaams Brabant) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimten vanaf vijftig man, 100 mensen, 150 man, 250 mensen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je vinden die aan jouw vraag voldoet:

 • klein zaal huren ruimte in Berg (Vl.Br.)
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Saint-Denis-Bovesse
 • groot feestzaaltje huren vergaderzaal in Meslin-l\’Evêque
 • groot feestruimte huren verjaardag in Gelrode
 • klein zaaltje huren kinderfeestje in Sint-Margriete-Houtem (Tienen)
 • goedkope feestlocatie huren verjaardag in Wijchmaal
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Tillier
 • goedkope zaal afhuren eerste communie in Bruyelle
 • klein zaaltje huren communie in Sprimont
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Hoelbeek
 • Als je eenmaal besloten hebt om je trouw in een goedkoop zaal te geven, neem dan eens contact met ons op.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Zaventem

  goedkoop locatie huren feestzaal Zaventem

  Dus of je nou een zaal voor yoga, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro langskomen in Zaventem. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met u zodat je de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan zetten wij alles in een contract met je vast. Hierin leggen we de dag en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Last But Not Least : We organiseren jouw party op een covid-19-veilige wijze volgens de laatste instructies van Zaventem (covid/ gezondheidspas) !