024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant samenzijn op poten zetten ergens rondom Vlaams Brabant, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je communie te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het houden van een feest in een zaal omgeving Tollembeek best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zijn verbonden:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje present en is er de optie om een Diskjockey uit Vlaams Brabant in te huren.
Meer ruimte en meestal een betere infrastructuur.
Heel makkelijk op te kuisen en geen vuiligheid in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Tollembeek over de vloer, dus minder risico op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Tollembeek, 1570.

goedkoop zaaltje huren communie Tollembeek

goedkoop zaaltje huren nabij  Tollembeek

Mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (Vlaams Brabant) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben reeds zalen vanaf 50 man, 100 mensen, 150 man, 250 mensen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je vinden die aan jouw eisen voldoet:

 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Bost
 • groot feestlocatie huren verjaardag in Bogaarden
 • goedkope zaalverhuur lentefeest in Oud-Heverlee
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Hoegaarden
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Limbourg
 • goedkope feestzaaltje huren vergaderzaal in Torgny
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Recht
 • klein feestruimte huren verjaardag in Solre-Saint-Géry
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Borgerhout
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Bras
 • Als je eenmaal besloten hebt om je communie in een goedkoop zaal te starten, contacteer ons dan even.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Tollembeek

  klein ruimte huren bruidzaal Tollembeek

  Dus of je nou een zaal voor kinderfeestje, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro’s terecht in Tollembeek. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met je zodat u de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan zetten wij alles in een overeenkomst met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Om af te sluiten : We organiseren uw feest op een covid-safe manier volgens de laatste aanbevelingen van Tollembeek (covid/ gezondheidspas) .