024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een leuk samenzijn organiseren ergens nabij Vlaams Brabant, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je bruiloft te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het houden van een feestzaal in een zaal in de buurt van Strijtem best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zijn verbonden:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een D.J. uit Vlaams Brabant in te huren.
Meer plaats en vaak een grotere keuken.
Makkelijker op te kuisen en geen vuiligheid in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Strijtem over de vloer, dus minder kans op kosten door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Strijtem, 1760.

goedkoop zaaltje huren bruiloft Strijtem

goedkoop zaaltje huren nabij  Strijtem

Sommigen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Vlaams Brabant) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimten vanaf 50 man, honderd man, 150 personen, 250 mensen tot 500 man ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je zoeken die aan jouw vraag voldoet:

 • klein zaaltje huren bruidzaal in Grote-Brogel
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Comines-Warneton/Komen-Waasten
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Buissonville
 • klein zaaltje huren bruiloft in Alsemberg
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Tilly
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Rossignol
 • goedkope zaal huren ruimte in Anderlues
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Orroir
 • goedkoop zaaltje huren communie in Folx-les-Caves
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Bertogne
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je bruiloft in een goedkoop zaal te starten, contacteer ons dan even.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Strijtem

  groot zaaltje huren bruidzaal Strijtem

  Dus of je nou een zaal voor feest, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro langskomen in Strijtem. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met u zodat u het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan leggen wij alles in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de dag en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Om af te sluiten : Wij organiseren jouw party op een corona-veilige wijze volgens de recente aanbevelingen van Strijtem (covid- pas) .