024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant samenzijn op poten zetten ergens in omgeving Vlaams Brabant, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je bruiloft te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het organiseren van een bruiloft in een zaal nabij Steenhuffel best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zijn:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje present en is er de optie om een DJ uit Vlaams Brabant in te huren.
Meer plaats en vaak een grotere keuken.
Perfect op te kuisen en geen gedoe in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Steenhuffel over de vloer, dus minder risico op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Steenhuffel, 1840.

goedkoop zaaltje huren bruiloft Steenhuffel

goedkoop zaaltje huren in de buurt van  Steenhuffel

Mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Vlaams Brabant) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimten vanaf 50 personen, honderd man, 150 personen, 250 mensen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je zoeken die aan jouw noden voldoet:

 • goedkope ruimte huren feest in Farciennes
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Kelmis/La Calamine
 • goedkoop zaal huren ruimte in Vellereille-le-Sec
 • goedkope feestzaaltjes huren verjaardag in Webbekom
 • goedkope ruimte huren feest in Overpelt
 • klein zaaltje huren trouw in Retie
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Niel-bij-Sint-Truiden
 • klein zaaltje huren trouw in Boussu-lez-Walcourt
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Saive
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Erpion
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je bruiloft in een goedkoop zaal te organiseren, contacteer ons dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Steenhuffel

  groot zaaltje huren feestzaal Steenhuffel

  Dus of je nou een zaal voor lente feest, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro langskomen in Steenhuffel. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met u zodat u de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan leggen wij het zaalverhuur in een contract met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Last But Not Least : Wij organiseren jouw feest op een corona-safe wijze volgens de laatste regels van Steenhuffel (covid/ pas) .