024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant feest op poten zetten ergens in Vlaams Brabant, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan absoluut om bij ons in een zaal voor je bruidzaal te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het houden van een feestzaal in een zaal in de buurt van Zoutleeuw best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zitten:

Vaak is er een geluidsinstallatie in een zaal present en is er de mogelijkheid om een D.J. uit Vlaams Brabant te vragen.
Meer plaats en meestal een grotere keuken.
Perfect op te ruimen en geen vuiligheid in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Zoutleeuw over de vloer, dus minder kans op schade door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Zoutleeuw, 3440.

goedkoop zaaltje huren bruidzaal Zoutleeuw

goedkoop zaaltje huren nabij  Zoutleeuw

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar lelijke zalen in België (Vlaams Brabant) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimten vanaf 50 man, honderd man, 150 man, 250 personen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je zoeken die aan jouw eisen voldoet:

 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Hollebeke
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Le Roeulx
 • goedkoop zaal huren ruimte in Waulsort
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Assebroek
 • goedkope feestruimte huren verjaardag in Velm
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Bauffe
 • goedkope zaaltje huren bruiloft in Sint-Michiels
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Saint-Marc
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Izenberge
 • klein zaaltje huren bruidzaal in Dergneau
 • Als je eenmaal besloten hebt om je bruidzaal in een goedkoop zaal te organiseren, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Zoutleeuw

  klein zaaltje huren bruiloft Zoutleeuw

  Dus of je nou een zaal voor trouw, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro terecht in Zoutleeuw. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met je zodat je het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan leggen wij alles in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Wees gerust ! We organiseren jouw party op een covid veilige manier volgens de laatste aanbevelingen van Zoutleeuw (corona- gezondheidspas) .