024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een leuk feestje op poten zetten ergens in omgeving Vlaams Brabant, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je bruidzaal te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het houden van een feestzaal in een zaal omgeving Herne best wel eens mee zal vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaaltje huren  zijn verbonden:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een D.J. uit Vlaams Brabant te vragen.
Meer ruimte en vaak een betere infrastructuur.
Perfect op te ruimen en geen vuiligheid in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Herne over de vloer, dus minder kans op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Herne, 1540.

goedkoop zaaltje huren bruidzaal Herne

goedkoop zaaltje huren in de buurt van  Herne

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar lelijke zalen in België (Vlaams Brabant) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimten vanaf vijftig man, 100 mensen, 150 personen, 250 personen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaaltje huren in voor je zoeken die aan uweisen voldoet:

 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Jollain-Merlin
 • groot zaaltje huren verjaardag in Borchtlombeek
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Nederzwalm-Hermelgem
 • groot zaaltje huren bruiloft in Lamontzée
 • groot feestruimte huren verjaardag in Rutten
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Hoogstraten
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Masnuy-Saint-Pierre
 • goedkoop zaal huren ruimte in Fagnolle
 • goedkope feestlocatie huren verjaardag in Beert
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Wezemaal
 • Als je eenmaal besloten hebt om je bruidzaal in een goedkoop zaal te geven, bel dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Herne

  groot ruimte huren feest Herne

  Dus of je nou een zaal voor bruiloft, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro’s langskomen in Herne. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met je zodat u de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan leggen wij alles in een overeenkomst met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Last But Not Least ! We organiseren jouw feestje op een corona veilige manier volgens de laatste aanbevelingen van Herne (covid-19- pas) .