024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig feest op poten zetten ergens in Vlaams Brabant, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het houden van een trouw in een zaal omgeving Drieslinter best wel eens mee zal vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaalhuur  zijn verbonden:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaal present en is er de mogelijkheid om een dj uit Vlaams Brabant in te huren.
Meer ruimte en meestal een betere infrastructuur.
Ideaal op te kuisen en geen troep in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Drieslinter over de vloer, dus minder risico op kosten door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Drieslinter, 3350.

goedkoop zaalhuur verjaardag Drieslinter

goedkoop zaalhuur regio  Drieslinter

Mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar dure zalen in België (Vlaams Brabant) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf vijftig man, 100 personen, 150 personen, 250 personen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaalhuur in voor je zoeken die aan jouw eisen te gemoed komt:

 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Voroux-Goreux
 • groot zaalhuur verjaardag in Pellenberg
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Ruien
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Furfooz
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Ostiches
 • goedkope feestlocatie huren verjaardag in \’s Herenelderen
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Tessenderlo
 • goedkope feestzaaltjes huren verjaardag in Tinlot
 • klein feestzaaltjes huren verjaardag in Oudekapelle
 • klein zaaltje huren verjaardag in Zonnebeke
 • Als je uiteindelijk besloten hebt om je verjaardag in een goedkoop zaal te geven, stuur ons een email.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Drieslinter

  klein locatie huren bruiloft Drieslinter

  Dus of je nou een zaal voor trouw, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro’s terecht in Drieslinter. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met je zodat je het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan zetten wij het zaalverhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Om af te sluiten : Wij organiseren uw feestje op een covid-19 veilige manier volgens de laatste instructies van Drieslinter (covid/ certificaat) !