024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een leuk feest op poten zetten ergens nabij Vlaams Brabant, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het houden van een feestzaal in een zaal nabij Begijnendijk best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkoop zaalhuur  zijn:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaal present en is er de mogelijkheid om een DJ uit Vlaams Brabant in te huren.
Meer plaats en meestal een grotere keuken.
Ideaal op te kuisen en geen vuiligheid in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Begijnendijk over de vloer, dus minder kans op brokken door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Begijnendijk, 3130.

goedkoop zaalhuur verjaardag Begijnendijk

goedkoop zaalhuur regio  Begijnendijk

Mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (Vlaams Brabant) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben al ruimten vanaf vijftig personen, honderd mensen, 150 personen, 250 mensen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaalhuur in voor je vinden die aan jouw noden te gemoed komt:

 • goedkoop zaaltje huren communie in Fourbechies
 • groot zaalverhuur feestzaal in Thoricourt
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Pont-de-Loup
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Houtem (W.-Vl.)
 • groot feestruimte huren verjaardag in Habay-la-Neuve
 • goedkope zaal afhuren eerste communie in Oostnieuwkerke
 • goedkope zaaltje huren trouw in Rukkelingen-Loon
 • groot feestlocatie huren verjaardag in Voormezele
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Meerdonk
 • goedkoop zaal huren ruimte in Antwerpen
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een goedkoop zaal te geven, contacteer ons dan even.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Begijnendijk

  klein zaaltje huren vergaderzaal Begijnendijk

  Dus of je nou een zaal voor kinderfeestje, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro langskomen in Begijnendijk. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een meeting met u zodat je de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan zetten wij het zaalverhuur in een offerte met je vast. Hierin leggen we de datum en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Last But Not Least ! We organiseren uw feestje op een covid veilige manier volgens de laatste regels van Begijnendijk (corona gezondheidspas) !