024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant samenzijn op poten zetten ergens in Vlaams Brabant, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan absoluut om bij ons in een zaal voor je eerste communie te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het houden van een kinderfeestje in een zaal omgeving Sterrebeek best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaal afhuren  zijn:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaal present en is er de mogelijkheid om een D.J. uit Vlaams Brabant te vragen.
Meer ruimte en vaak een betere infrastructuur.
Ideaal op te ruimen en geen troep in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Sterrebeek over de vloer, dus minder risico op kosten door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Sterrebeek, 1933.

goedkoop zaal afhuren eerste communie Sterrebeek

goedkoop zaal afhuren regio  Sterrebeek

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (Vlaams Brabant) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimten vanaf 50 personen, honderd personen, 150 personen, 250 personen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaal afhuren in voor je zoeken die aan jouw eisen te gemoed komt:

 • klein feestzaaltje huren vergaderzaal in Veltem-Beisem
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Baronville
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Ekeren
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Kruibeke
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Natoye
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Boortmeerbeek
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Hemptinne-lez-Florennes
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Marchienne-au-Pont
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Ladeuze
 • goedkoop zaal huren ruimte in Saint-Germain
 • Als je dan besloten hebt om je eerste communie in een goedkoop zaal te geven, contacteer ons dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Sterrebeek

  klein ruimte huren bruiloft Sterrebeek

  Dus of je nou een zaal voor feest, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro terecht in Sterrebeek. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een afspraak met je zodat u de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan zetten wij het verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de dag en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Tot slot ! We organiseren jouw feest op een covid-19-veilige manier volgens de recente aanbevelingen van Sterrebeek (corona- gezondheidspas) !