024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig feest op poten zetten ergens nabij Vlaams Brabant, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je eerste communie te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het organiseren van een bruidzaal in een zaal nabij Haacht best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan goedkoop zaal afhuren  zijn verbonden:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een D.J. uit Vlaams Brabant in te huren.
Meer ruimte en meestal een betere infrastructuur.
Perfect op te ruimen en geen gedoe in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Haacht over de vloer, dus minder risico op schade door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Haacht, 3150.

goedkoop zaal afhuren eerste communie Haacht

goedkoop zaal afhuren regio  Haacht

Sommigen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar lelijke zalen in België (Vlaams Brabant) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf 50 man, 100 personen, 150 personen, 250 man tot 500 man ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop zaal afhuren in voor je zoeken die aan uwvraag te gemoed komt:

 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Bohan
 • groot zaal huren ruimte in Seneffe
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Bas-Warneton/Neerwaasten
 • klein zaaltje huren communie in Erondegem
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Sint-Martens-Voeren/Fouron-Saint-Martin
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Riksingen
 • groot zaalhuur verjaardag in Aubel
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Gijzelbrechtegem
 • goedkoop zaaltje huren communie in Petit-Roeulx-lez-Braine
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Wimmertingen
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je eerste communie in een goedkoop zaal te organiseren, bel dan even.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Haacht

  groot ruimte huren feest Haacht

  Dus of je nou een zaal voor feest, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro’s langskomen in Haacht. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met u zodat u het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan zetten wij het zaalverhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de datum en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Last But Not Least ! Wij organiseren jouw party op een corona-veilige wijze volgens de laatste aanbevelingen van Haacht (covid-19 certificaat) .