024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant samenzijn op poten zetten ergens in Vlaams Brabant, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan absoluut om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het houden van een kinderfeestje in een zaal omgeving Overijse best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan goedkoop feestzaaltjes huren  zijn:

Vaak is er een geluidsinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een D.J. uit Vlaams Brabant te vragen.
Meer plaats en meestal een betere infrastructuur.
Perfect op te kuisen en geen gesmos in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Overijse over de vloer, dus minder kans op brokken door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Overijse, 3090.

goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag Overijse

goedkoop feestzaaltjes huren in de buurt van  Overijse

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Vlaams Brabant) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben al zalen vanaf vijftig man, honderd mensen, 150 man, 250 mensen tot 500 man ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestzaaltjes huren in voor je vinden die aan uwvraag voldoet:

 • goedkoop zaaltje huren trouw in Zichen-Zussen-Bolder
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Thisnes
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Villers-Poterie
 • groot ruimte huren feest in Charleroi
 • klein feestzaaltje huren vergaderzaal in Heusden-Zolder
 • klein zaal huren ruimte in Wange
 • klein zaalhuur verjaardag in Vorsen
 • groot zaalhuur verjaardag in Eeklo
 • goedkope zaaltje huren bruidzaal in Pesche
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Heusy
 • Als je uiteindelijk besloten hebt om je verjaardag in een goedkoop zaal te starten, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Overijse

  klein zaaltje huren verjaardag Overijse

  Dus of je nou een zaal voor lente feest, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro’s langskomen in Overijse. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met u zodat u het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan zetten wij het verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Om af te sluiten ! We organiseren jouw feest op een corona-veilige wijze volgens de laatste aanbevelingen van Overijse (covid-19 certificaat) !