024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een amusant feestje op poten zetten ergens nabij Vlaams Brabant, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je vergaderzaal te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het houden van een feestzaal in een zaal in de buurt van Gaasbeek best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkoop feestzaaltje huren  zijn verbonden:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een dj uit Vlaams Brabant in te huren.
Meer ruimte en vaak een grotere keuken.
Heel makkelijk op te ruimen en geen gedoe in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Gaasbeek over de vloer, dus minder risico op kosten door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Gaasbeek, 1750.

goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal Gaasbeek

goedkoop feestzaaltje huren in de buurt van  Gaasbeek

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Vlaams Brabant) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimten vanaf 50 man, honderd man, 150 man, 250 mensen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestzaaltje huren in voor je zoeken die aan jouw noden voldoet:

 • goedkoop zaaltje huren communie in Maisières
 • goedkope zaaltje huren communie in Kampenhout
 • goedkope zaaltje huren verjaardag in Lombise
 • klein feestlocatie huren verjaardag in Thy-le-Bauduin
 • groot zaaltje huren bruiloft in Vencimont
 • goedkope zaalhuur verjaardag in Hastière-par-Delà
 • goedkoop ruimte huren feest in Vliermaalroot
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Eernegem
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Meeuwen
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Polleur
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je vergaderzaal in een goedkoop zaal te organiseren, contacteer ons dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Gaasbeek

  klein locatie huren bruidzaal Gaasbeek

  Dus of je nou een zaal voor feest, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro langskomen in Gaasbeek. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met u zodat je het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan leggen wij het zaalverhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de dag en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Tot slot ! We organiseren uw feest op een covid-19-safe wijze volgens de laatste instructies van Gaasbeek (corona/ gezondheidspas) !