024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk feest op poten zetten ergens nabij Vlaams Brabant, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je vergaderzaal te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het organiseren van een bruiloft in een zaal omgeving Attenhoven best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkoop feestzaaltje huren  zijn:

Vaak is er een geluidsinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een DJ uit Vlaams Brabant in te huren.
Meer plaats en meestal een grotere keuken.
Makkelijker op te kuisen en geen vuiligheid in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Attenhoven over de vloer, dus minder risico op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Attenhoven, 3404.

goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal Attenhoven

goedkoop feestzaaltje huren regio  Attenhoven

Mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (Vlaams Brabant) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf vijftig man, honderd man, 150 personen, 250 personen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestzaaltje huren in voor je zoeken die aan uwnoden te gemoed komt:

 • groot zaaltje huren plechtige communie in Westkerke
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Ekeren
 • goedkope zaal huren ruimte in Leval-Trahegnies
 • goedkope zaaltje huren trouw in Anloy
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Obourg
 • goedkope ruimte huren feest in Meerbeke
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Kessel-Lo
 • goedkoop zaaltje huren communie in Stene
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Bande
 • klein feestruimte huren verjaardag in Léglise
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je vergaderzaal in een goedkoop zaal te geven, bel dan even.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Attenhoven

  klein ruimte huren feest Attenhoven

  Dus of je nou een zaal voor yoga, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro’s terecht in Attenhoven. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met je zodat je de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan zetten wij alles in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de dag en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Wees gerust ! We organiseren jouw party op een corona veilige wijze volgens de laatste aanbevelingen van Attenhoven (covid-19- certificaat) !