024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig feestje organiseren ergens rondom Vlaams Brabant, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het organiseren van een bruidzaal in een zaal in de buurt van Wemmel best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkoop feestruimte huren  zijn verbonden:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een dj uit Vlaams Brabant te vragen.
Meer ruimte en meestal een grotere keuken.
Heel makkelijk op te ruimen en geen gesmos in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Wemmel over de vloer, dus minder kans op brokken door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Wemmel, 1780.

goedkoop feestruimte huren verjaardag Wemmel

goedkoop feestruimte huren in de buurt van  Wemmel

Mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (Vlaams Brabant) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimten vanaf vijftig personen, honderd man, 150 man, 250 mensen tot 500 man beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestruimte huren in voor je zoeken die aan jouw noden te gemoed komt:

 • goedkoop zaaltje huren communie in Hergenrath
 • groot feestruimte huren verjaardag in La Bouverie
 • klein zaalverhuur lentefeest in Court-Saint-Etienne
 • groot zaaltje huren communie in Chokier
 • klein zaal afhuren eerste communie in Jandrain-Jandrenouille
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Anhée
 • klein zaaltje huren bruiloft in Spalbeek
 • goedkope zaaltje huren plechtige communie in Herk-de-Stad
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Jabbeke
 • goedkope ruimte huren feest in Nukerke
 • Als je uiteindelijk besloten hebt om je verjaardag in een goedkoop zaal te geven, contacteer ons dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Wemmel

  klein locatie huren bruidzaal Wemmel

  Dus of je nou een zaal voor verjaardag, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf honderd vijftig euro’s terecht in Wemmel. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met je zodat je de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan zetten wij het verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de dag en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Om af te sluiten : Wij organiseren uw feestje op een covid-veilige manier volgens de recente regels van Wemmel (covid-19/ gezondheidspas) .