024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk feestje op poten zetten ergens in omgeving Vlaams Brabant, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het houden van een bruiloft in een zaal in de buurt van Sint-Agatha-Rode best wel eens mee zal vallen, plus dat er specifieke voordelen aan goedkoop feestruimte huren  zijn verbonden:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaal present en is er de optie om een dj uit Vlaams Brabant in te huren.
Meer plaats en vaak een grotere keuken.
Ideaal op te kuisen en geen gesmos in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Sint-Agatha-Rode over de vloer, dus minder risico op brokken door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Sint-Agatha-Rode, 3040.

goedkoop feestruimte huren verjaardag Sint-Agatha-Rode

goedkoop feestruimte huren in de buurt van  Sint-Agatha-Rode

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar lelijke zalen in België (Vlaams Brabant) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimten vanaf 50 personen, 100 personen, 150 man, 250 mensen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestruimte huren in voor je zoeken die aan jouw noden te gemoed komt:

 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Houthem (Comines/Komen)
 • goedkope zaaltje huren communie in Yernée-Fraineux
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Büllingen/Bullange
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Cornimont
 • goedkope zaaltje huren kinderfeestje in Burg-Reuland
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in \’s Gravenwezel
 • klein feestruimte huren verjaardag in Kessel
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Hatrival
 • goedkoop zaaltje huren communie in Scheldewindeke
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Koningshooikt
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een goedkoop zaal te organiseren, contacteer ons dan even.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Sint-Agatha-Rode

  groot zaaltje huren trouw Sint-Agatha-Rode

  Dus of je nou een zaal voor feestzaal, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro langskomen in Sint-Agatha-Rode. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met je zodat u de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan leggen wij het zaal verhuur in een contract met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Tot slot ! We organiseren uw feestje op een covid-19 veilige wijze volgens de laatste regels van Sint-Agatha-Rode (corona/ certificaat) !