024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een amusant samenzijn organiseren ergens rondom Vlaams Brabant, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het houden van een verjaardag in een zaal omgeving Goetsenhoven best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkoop feestruimte huren  zijn:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaal present en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Vlaams Brabant te vragen.
Meer ruimte en meestal een betere infrastructuur.
Heel makkelijk op te ruimen en geen gesmos in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Goetsenhoven over de vloer, dus minder risico op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Goetsenhoven, 3300.

goedkoop feestruimte huren verjaardag Goetsenhoven

goedkoop feestruimte huren nabij  Goetsenhoven

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar lelijke zalen in Belgiรซ (Vlaams Brabant) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimten vanaf vijftig man, 100 mensen, 150 personen, 250 man tot 500 man ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkoop feestruimte huren in voor je zoeken die aan jouw eisen voldoet:

 • groot feestlocatie huren verjaardag in Iddergem
 • groot zaaltje huren bruidzaal in Wanlin
 • klein zaaltje huren bruidzaal in Grote-Brogel
 • goedkope zaalhuur verjaardag in Branchon
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Zelzate
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Berlare
 • goedkope zaaltje huren trouw in Rukkelingen-Loon
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Meerbeek
 • goedkope zaaltje huren kinderfeestje in Huldenberg
 • groot zaaltje huren bruidzaal in Sint-Martens-Lennik
 • Als je dan besloten hebt om je verjaardag in een goedkoop zaal te organiseren, neem dan eens contact met ons op.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Goetsenhoven

  groot zaaltje huren feestzaal Goetsenhoven

  Dus of je nou een zaal voor verjaardag, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro’s terecht in Goetsenhoven. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met je zodat u de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan zetten wij het zaal verhuur in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Om af te sluiten ! Wij organiseren jouw party op een corona-veilige manier volgens de recente regels van Goetsenhoven (covid- gezondheidspas) !