024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een leuk feestje op poten zetten ergens nabij Oost-Vlaanderen, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan eens om bij ons in een zaal voor je lentefeest te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het houden van een kinderfeestje in een zaal in de buurt van Schelderode best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan klein zaalverhuur  zitten:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een DJ uit Oost-Vlaanderen te vragen.
Meer plaats en vaak een grotere keuken.
Heel makkelijk op te ruimen en geen gedoe in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Schelderode over de vloer, dus minder risico op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Schelderode, 9820.

klein zaalverhuur lentefeest Schelderode

klein zaalverhuur nabij  Schelderode

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar grote zalen in België (Oost-Vlaanderen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf 50 personen, honderd man, 150 man, 250 personen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een klein zaalverhuur in voor je vinden die aan jouw noden te gemoed komt:

 • goedkope zaalverhuur feestzaal in Hautrage
 • groot zaal afhuren eerste communie in Coutisse
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Bornem
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Sélange
 • klein zaaltje huren verjaardag in Soumoy
 • klein zaaltje huren plechtige communie in Sint-Rijkers
 • goedkoop zaaltje huren communie in Klemskerke
 • klein zaalverhuur lentefeest in Beverst
 • groot zaaltje huren trouw in Spiennes
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Croix-lez-Rouveroy
 • Als je eenmaal besloten hebt om je lentefeest in een klein zaal te organiseren, neem dan eens contact met ons op.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Schelderode

  groot ruimte huren bruiloft Schelderode

  Dus of je nou een zaal voor trouw, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro’s langskomen in Schelderode. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met u zodat je het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan zetten wij het zaal verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de dag en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Tot slot : We organiseren uw party op een covid-19-veilige wijze volgens de laatste instructies van Schelderode (corona/ certificaat) .