024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant feestje organiseren ergens nabij Oost-Vlaanderen, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan eens om bij ons in een zaal voor je feestzaal te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het houden van een verjaardag in een zaal nabij Rupelmonde best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan klein zaalverhuur  zijn verbonden:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaal aanwezig en is er de optie om een D.J. uit Oost-Vlaanderen in te huren.
Meer ruimte en meestal een grotere keuken.
Makkelijker op te kuisen en geen vuiligheid in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Rupelmonde over de vloer, dus minder risico op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Rupelmonde, 9150.

klein zaalverhuur feestzaal Rupelmonde

klein zaalverhuur regio  Rupelmonde

Sommigen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Oost-Vlaanderen) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben al zalen vanaf vijftig man, 100 man, 150 personen, 250 personen tot 500 man beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een klein zaalverhuur in voor je vinden die aan uwvraag te gemoed komt:

 • goedkope feestzaaltje huren vergaderzaal in Francorchamps
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Lasne-Chapelle-Saint-Lambert
 • groot zaaltje huren bruidzaal in Lanklaar
 • goedkoop ruimte huren feest in Kalken
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Porcheresse (Lux.)
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Duisburg
 • klein feestlocatie huren verjaardag in Bevercé
 • klein feestlocatie huren verjaardag in Membre
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Rièzes
 • goedkope feestruimte huren verjaardag in Wilskerke
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je feestzaal in een klein zaal te organiseren, neem dan eens contact met ons op.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Rupelmonde

  groot locatie huren bruiloft Rupelmonde

  Dus of je nou een zaal voor bruidzaal, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro terecht in Rupelmonde. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een afspraak met u zodat je het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan leggen wij het zaalverhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin schrijven we de datum en andere afspraken en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Wees gerust ! Wij organiseren jouw party op een covid safe wijze volgens de laatste aanbevelingen van Rupelmonde (covid-19- certificaat) !