024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant feest organiseren ergens nabij Oost-Vlaanderen, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het organiseren van een trouw in een zaal omgeving Welle best wel eens mee zal vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan klein zaaltje huren  zijn:

Vaak is er een geluidsinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de mogelijkheid om een D.J. uit Oost-Vlaanderen in te huren.
Meer ruimte en vaak een grotere keuken.
Makkelijker op te ruimen en geen vuiligheid in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Welle over de vloer, dus minder kans op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Welle, 9473.

klein zaaltje huren verjaardag Welle

klein zaaltje huren nabij  Welle

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Oost-Vlaanderen) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben al ruimtes vanaf vijftig man, honderd man, 150 personen, 250 man tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een klein zaaltje huren in voor je vinden die aan uweisen te gemoed komt:

 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Onze-Lieve-Vrouw-Waver
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Antoing
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Lede
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Grobbendonk
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Sippenaeken
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Barvaux-Condroz
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Wommersom
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Vellereille-les-Brayeux
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Kuringen
 • goedkope ruimte huren feest in Overpelt
 • Als je uiteindelijk besloten hebt om je verjaardag in een klein zaal te organiseren, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Welle

  klein zaal huren feest Welle

  Dus of je nou een zaal voor bruidzaal, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro’s langskomen in Welle. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met je zodat je het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan leggen wij het zaalverhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de dag en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Last But Not Least : Wij organiseren jouw feest op een covid-19-veilige wijze volgens de recente regels van Welle (covid gezondheidspas) .