024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig feestje op poten zetten ergens nabij Oost-Vlaanderen, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan eens om bij ons in een zaal voor je trouw te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het organiseren van een bruidzaal in een zaal nabij Meldert (O.-Vl.) best wel eens mee zal vallen, plus dat er specifieke voordelen aan klein zaaltje huren  zitten:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaal present en is er de mogelijkheid om een dj uit Oost-Vlaanderen in te huren.
Meer plaats en vaak een grotere keuken.
Heel makkelijk op te kuisen en geen vuiligheid in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Meldert (O.-Vl.) over de vloer, dus minder risico op brokken door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Meldert (O.-Vl.), 9310.

klein zaaltje huren trouw Meldert (O.-Vl.)

klein zaaltje huren regio  Meldert (O.-Vl.)

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar grote zalen in België (Oost-Vlaanderen) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf vijftig personen, honderd personen, 150 personen, 250 man tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een klein zaaltje huren in voor je vinden die aan jouw noden te gemoed komt:

 • klein zaal huren ruimte in Oekene
 • klein zaaltje huren communie in Bastogne
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Zevekote
 • groot feestzaaltjes huren verjaardag in Lovendegem
 • goedkope feestlocatie huren verjaardag in Vaux-Chavanne
 • goedkope zaaltje huren plechtige communie in Liernu
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Wolvertem
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Halma
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Tubize
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Brûly
 • Als je uiteindelijk besloten hebt om je trouw in een klein zaal te organiseren, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Meldert (O.-Vl.)

  klein zaal huren feest Meldert (O.-Vl.)

  Dus of je nou een zaal voor vergaderzaal, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro langskomen in Meldert (O.-Vl.). De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met je zodat je het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan leggen wij alles in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Tot slot ! We organiseren jouw feest op een covid-safe manier volgens de recente regels van Meldert (O.-Vl.) (covid/ certificaat) !