024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant feest op poten zetten ergens rondom Oost-Vlaanderen, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan eens om bij ons in een zaal voor je kinderfeestje te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het houden van een feest in een zaal in de buurt van Landegem best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan klein zaaltje huren  zitten:

Vaak is er een geluidsinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een DJ uit Oost-Vlaanderen in te huren.
Meer ruimte en vaak een betere infrastructuur.
Perfect op te ruimen en geen gesmos in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Landegem over de vloer, dus minder kans op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Landegem, 9850.

klein zaaltje huren kinderfeestje Landegem

klein zaaltje huren regio  Landegem

Sommigen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar grote zalen in België (Oost-Vlaanderen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf vijftig man, honderd mensen, 150 personen, 250 man tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een klein zaaltje huren in voor je zoeken die aan uweisen voldoet:

 • goedkope feestruimte huren verjaardag in Ranst
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Bavikhove
 • klein feestruimte huren verjaardag in Aartselaar
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Ieper
 • groot feestzaaltjes huren verjaardag in Thynes
 • goedkope zaaltje huren bruiloft in Sint-Michiels
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Brye
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Saive
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Monceau-sur-Sambre
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Bourseigne-Vieille
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je kinderfeestje in een klein zaal te organiseren, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Landegem

  klein locatie huren feestzaal Landegem

  Dus of je nou een zaal voor yoga, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro terecht in Landegem. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een afspraak met je zodat je het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan zetten wij het verhuur in een contract met je vast. Hierin leggen we de datum en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Om af te sluiten : Wij organiseren jouw party op een covid safe manier volgens de laatste instructies van Landegem (covid-19 pas) .