024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk feestje op poten zetten ergens in omgeving Oost-Vlaanderen, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het houden van een kinderfeestje in een zaal in de buurt van Sint-Denijs-Boekel best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan klein zaalhuur  zijn:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje present en is er de optie om een Diskjockey uit Oost-Vlaanderen te vragen.
Meer ruimte en vaak een grotere keuken.
Perfect op te kuisen en geen gesmos in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Sint-Denijs-Boekel over de vloer, dus minder kans op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Sint-Denijs-Boekel, 9630.

klein zaalhuur verjaardag Sint-Denijs-Boekel

klein zaalhuur nabij  Sint-Denijs-Boekel

Mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar dure zalen in België (Oost-Vlaanderen) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds zalen vanaf 50 man, honderd personen, 150 personen, 250 man tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een klein zaalhuur in voor je vinden die aan jouw eisen voldoet:

 • klein zaaltje huren communie in Neufchâteau
 • goedkoop zaal huren ruimte in Merksplas
 • klein zaaltje huren trouw in Kain
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Viersel
 • goedkope zaaltje huren communie in Eggewaartskapelle
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Les Bons Villers
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Sart-Saint-Laurent
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Tubize
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Ellikom
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Achêne
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een klein zaal te starten, contacteer ons dan even.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Sint-Denijs-Boekel

  klein zaaltje huren trouw Sint-Denijs-Boekel

  Dus of je nou een zaal voor vergaderzaal, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro terecht in Sint-Denijs-Boekel. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een afspraak met u zodat je de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan leggen wij alles in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de dag en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Wees gerust : We organiseren jouw party op een covid-veilige manier volgens de recente regels van Sint-Denijs-Boekel (covid-19- pas) !