024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een leuk samenzijn op poten zetten ergens in Oost-Vlaanderen, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het organiseren van een bruidzaal in een zaal in de buurt van Eksaarde best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan klein feestlocatie huren  zitten:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaal aanwezig en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Oost-Vlaanderen te vragen.
Meer ruimte en meestal een betere infrastructuur.
Makkelijker op te ruimen en geen gesmos in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Eksaarde over de vloer, dus minder risico op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Eksaarde, 9160.

klein feestlocatie huren verjaardag Eksaarde

klein feestlocatie huren regio  Eksaarde

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Oost-Vlaanderen) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf 50 personen, 100 man, 150 personen, 250 personen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een klein feestlocatie huren in voor je zoeken die aan uwnoden voldoet:

 • groot feestzaaltje huren vergaderzaal in Biesme
 • klein zaal huren ruimte in Hody
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Sint-Genesius-Rode/Rhode-Saint-Genèse
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Durbuy
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Somme-Leuze
 • goedkope zaaltje huren bruidzaal in Braffe
 • groot zaaltje huren verjaardag in Sint-Kornelis-Horebeke
 • goedkope zaalverhuur lentefeest in Maubray
 • goedkope ruimte huren feest in Overpelt
 • klein feestruimte huren verjaardag in Wauthier-Braine
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een klein zaal te starten, neem dan eens contact met ons op.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Eksaarde

  groot zaal huren bruiloft Eksaarde

  Dus of je nou een zaal voor feestzaal, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro’s langskomen in Eksaarde. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een meeting met u zodat u het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan leggen wij het verhuur in een contract met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Last But Not Least ! Wij organiseren jouw feestje op een corona-veilige wijze volgens de laatste instructies van Eksaarde (covid-19 gezondheidspas) .