024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant feest op poten zetten ergens in Oost-Vlaanderen, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het organiseren van een trouw in een zaal in de buurt van Wachtebeke best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er bepaalde voordelen aan groot zaaltje huren  zitten:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Oost-Vlaanderen in te huren.
Meer ruimte en meestal een betere infrastructuur.
Heel makkelijk op te ruimen en geen troep in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Wachtebeke over de vloer, dus minder kans op schade door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Wachtebeke, 9185.

groot zaaltje huren verjaardag Wachtebeke

groot zaaltje huren in de buurt van  Wachtebeke

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Oost-Vlaanderen) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf vijftig personen, 100 personen, 150 personen, 250 personen tot 500 man ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een groot zaaltje huren in voor je vinden die aan uwnoden voldoet:

 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Heure-le-Romain
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Carlsbourg
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Niel-bij-As
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Lathuy
 • groot zaaltje huren bruidzaal in Wortel
 • goedkope zaaltje huren bruiloft in Boussu
 • goedkope ruimte huren feest in Beloeil
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Gistel
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Baulers
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Ulbeek
 • Als je uiteindelijk besloten hebt om je verjaardag in een groot zaal te geven, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Wachtebeke

  groot locatie huren kinderfeestje Wachtebeke

  Dus of je nou een zaal voor yoga, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro terecht in Wachtebeke. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met u zodat je de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons in zee te gaan dan leggen wij het verhuur in een contract met je vast. Hierin leggen we de dag en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Last But Not Least : Wij organiseren jouw feest op een covid-19 safe manier volgens de laatste instructies van Wachtebeke (corona certificaat) !