024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk feest op poten zetten ergens nabij Oost-Vlaanderen, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het houden van een bruiloft in een zaal in de buurt van Sint-Kornelis-Horebeke best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan groot zaaltje huren  zijn:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Oost-Vlaanderen te vragen.
Meer plaats en vaak een betere infrastructuur.
Ideaal op te kuisen en geen gesmos in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Sint-Kornelis-Horebeke over de vloer, dus minder risico op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Sint-Kornelis-Horebeke, 9667.

groot zaaltje huren verjaardag Sint-Kornelis-Horebeke

groot zaaltje huren in de buurt van  Sint-Kornelis-Horebeke

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze zeggen dat er alleen maar lelijke zalen in België (Oost-Vlaanderen) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben al ruimtes vanaf vijftig personen, 100 man, 150 man, 250 mensen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een groot zaaltje huren in voor je vinden die aan uwnoden voldoet:

 • goedkope feestzaaltje huren vergaderzaal in Heldergem
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Heks
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Sint-Maria-Lierde
 • goedkoop zaaltje huren communie in Meulebeke
 • klein feestzaaltjes huren verjaardag in Montegnée
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Brunehaut
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Nivelles
 • groot feestruimte huren verjaardag in Dikkelvenne
 • groot zaal huren ruimte in Pollinkhove
 • klein ruimte huren feest in Acoz
 • Als je dan een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een groot zaal te geven, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Sint-Kornelis-Horebeke

  goedkoop zaal huren vergaderzaal Sint-Kornelis-Horebeke

  Dus of je nou een zaal voor bruiloft, een trouw nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro’s terecht in Sint-Kornelis-Horebeke. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een meeting met je zodat u het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan leggen wij het zaal verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de dag en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Om af te sluiten : Wij organiseren jouw feestje op een corona safe manier volgens de recente regels van Sint-Kornelis-Horebeke (corona pas) .