024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een amusant feest organiseren ergens rondom Oost-Vlaanderen, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het organiseren van een vergaderzaal in een zaal nabij Geraardsbergen best wel eens mee zal vallen, plus dat er specifieke voordelen aan groot zaaltje huren  zijn verbonden:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Oost-Vlaanderen te vragen.
Meer ruimte en meestal een grotere keuken.
Ideaal op te kuisen en geen gedoe in je eigen huis.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Geraardsbergen over de vloer, dus minder risico op schade door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Geraardsbergen, 9500.

groot zaaltje huren verjaardag Geraardsbergen

groot zaaltje huren in de buurt van  Geraardsbergen

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (Oost-Vlaanderen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben al zalen vanaf 50 personen, 100 personen, 150 personen, 250 man tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een groot zaaltje huren in voor je vinden die aan uwnoden te gemoed komt:

 • klein zaaltje huren verjaardag in Vissenaken
 • klein feestzaaltje huren vergaderzaal in Jemelle
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Engis
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Kaaskerke
 • goedkope ruimte huren feest in Hévillers
 • klein ruimte huren feest in Romedenne
 • goedkoop feestzaaltje huren vergaderzaal in Marchipont
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Bredene
 • groot zaalverhuur feestzaal in Autreppe
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Lembeek
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een groot zaal te starten, stuur ons een email.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Geraardsbergen

  klein zaaltje huren bruidzaal Geraardsbergen

  Dus of je nou een zaal voor trouw, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro langskomen in Geraardsbergen. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een meeting met je zodat je het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan leggen wij alles in een offerte met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Wees gerust ! We organiseren jouw feestje op een covid-19 veilige wijze volgens de recente instructies van Geraardsbergen (corona certificaat) .