024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig feestje op poten zetten ergens rondom Oost-Vlaanderen, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan eens om bij ons in een zaal voor je plechtige communie te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het houden van een bruiloft in een zaal in de buurt van Moerbeke-Waas best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan groot zaaltje huren  zijn:

Vaak is er een muziekinstallatie in een zaaltje present en is er de optie om een dj uit Oost-Vlaanderen in te huren.
Meer plaats en vaak een grotere keuken.
Makkelijker op te ruimen en geen gesmos in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Moerbeke-Waas over de vloer, dus minder risico op schade door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Moerbeke-Waas, 9180.

groot zaaltje huren plechtige communie Moerbeke-Waas

groot zaaltje huren regio  Moerbeke-Waas

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (Oost-Vlaanderen) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben al zalen vanaf 50 personen, honderd personen, 150 man, 250 mensen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een groot zaaltje huren in voor je vinden die aan uwnoden te gemoed komt:

 • groot feestzaaltje huren vergaderzaal in Meslin-l\’Evêque
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Vlekkem
 • goedkope zaalhuur verjaardag in Kemmel
 • klein zaal huren ruimte in Sint-Martens-Latem
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Neerwinden
 • goedkoop zaaltje huren trouw in Limbourg
 • goedkoop zaalverhuur feestzaal in Lahamaide
 • groot feestzaaltje huren vergaderzaal in Grâce-Hollogne
 • klein zaaltje huren trouw in Sint-Pauwels
 • goedkoop zaal huren ruimte in Rijkevorsel
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je plechtige communie in een groot zaal te geven, contacteer ons dan even.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Moerbeke-Waas

  goedkoop ruimte huren bruidzaal Moerbeke-Waas

  Dus of je nou een zaal voor verjaardag, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro’s langskomen in Moerbeke-Waas. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een meeting met je zodat u de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan leggen wij het verhuur in een contract met je vast. Hierin leggen we de dag en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Tot slot : We organiseren uw feestje op een covid veilige wijze volgens de recente aanbevelingen van Moerbeke-Waas (corona- certificaat) !