024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant samenzijn organiseren ergens nabij Oost-Vlaanderen, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan eens om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de prijs voor het houden van een bruidzaal in een zaal in de buurt van Hofstade (O.-Vl.) best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan groot zaalhuur  zijn:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaal aanwezig en is er de mogelijkheid om een D.J. uit Oost-Vlaanderen te vragen.
Meer plaats en vaak een grotere keuken.
Heel makkelijk op te kuisen en geen gedoe in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Hofstade (O.-Vl.) over de vloer, dus minder kans op brokken door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Hofstade (O.-Vl.), 9308.

groot zaalhuur verjaardag Hofstade (O.-Vl.)

groot zaalhuur nabij  Hofstade (O.-Vl.)

Mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Oost-Vlaanderen) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben reeds ruimten vanaf vijftig personen, 100 man, 150 personen, 250 man tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een groot zaalhuur in voor je vinden die aan uwvraag te gemoed komt:

 • goedkoop ruimte huren feest in Sluizen
 • groot feestruimte huren verjaardag in Habay-la-Neuve
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Heks
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Hertain
 • klein feestzaaltje huren vergaderzaal in Jemelle
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Hermalle-sous-Argenteau
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Barvaux-Condroz
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Trois-Ponts
 • goedkoop ruimte huren feest in Werm
 • goedkope zaal afhuren eerste communie in Balegem
 • Als je eenmaal besloten hebt om je verjaardag in een groot zaal te organiseren, bel dan even.


  Twijfel niet om eigen drinken en eten mee te nemen naar Hofstade (O.-Vl.)

  klein zaaltje huren vergaderzaal Hofstade (O.-Vl.)

  Dus of je nou een zaal voor lente feest, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro terecht in Hofstade (O.-Vl.). De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een meeting met je zodat u het zaaltje eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan leggen wij het zaal verhuur in een offerte met je vast. Hierin leggen we de datum en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Last But Not Least ! Wij organiseren uw feest op een corona veilige manier volgens de recente regels van Hofstade (O.-Vl.) (covid-19 gezondheidspas) !