024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een geweldig samenzijn op poten zetten ergens in omgeving Oost-Vlaanderen, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had gedacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je eerste communie te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het organiseren van een bruidzaal in een zaal omgeving Watervliet best wel eens mee zal vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan groot zaal afhuren  zijn:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaal aanwezig en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Oost-Vlaanderen in te huren.
Meer plaats en meestal een betere infrastructuur.
Perfect op te ruimen en geen gesmos in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Watervliet over de vloer, dus minder kans op kosten door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Watervliet, 9988.

groot zaal afhuren eerste communie Watervliet

groot zaal afhuren nabij  Watervliet

Sommigen denken niet aan het huren van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar lelijke zalen in België (Oost-Vlaanderen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimtes vanaf 50 personen, 100 man, 150 man, 250 personen tot 500 man ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een groot zaal afhuren in voor je vinden die aan uwnoden te gemoed komt:

 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Ecaussinnes-Lalaing
 • goedkoop zaal huren ruimte in Quévy-le-Petit
 • goedkope feestzaaltjes huren verjaardag in Grand-Axhe
 • klein zaaltje huren kinderfeestje in Meerhout
 • klein zaaltje huren trouw in Viesville
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Melsele
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Vodecée
 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Malmedy
 • goedkoop zaaltje huren bruidzaal in Mabompré
 • goedkope feestlocatie huren verjaardag in Dilsen-Stokkem
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je eerste communie in een groot zaal te organiseren, bel dan even.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Watervliet

  goedkoop locatie huren vergaderzaal Watervliet

  Dus of je nou een zaal voor bruidzaal, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 150 euro’s terecht in Watervliet. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij beleggen dan een afspraak met u zodat u de zaal eerst kunt bekijken in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan zetten wij het zaalverhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de datum en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Om af te sluiten ! Wij organiseren uw feest op een corona-safe wijze volgens de laatste instructies van Watervliet (covid/ pas) !