024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een leuk samenzijn organiseren ergens rondom Oost-Vlaanderen, maar blijkt de gastenlijst serieus groter te zijn dan je had gedacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je feest te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het houden van een feestzaal in een zaal omgeving Appels best wel eens mee zou kunnen vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan groot ruimte huren  zijn verbonden:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaal aanwezig en is er de optie om een D.J. uit Oost-Vlaanderen in te huren.
Meer plaats en meestal een betere infrastructuur.
Makkelijker op te kuisen en geen troep in je eigen huis.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen huis in Appels over de vloer, dus minder kans op kosten door een klein ongelukje.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Appels, 9200.

groot ruimte huren feest Appels

groot ruimte huren nabij  Appels

Mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar lelijke zalen in België (Oost-Vlaanderen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben al ruimten vanaf vijftig personen, 100 personen, 150 personen, 250 personen tot 500 personen beschikbaar. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een groot ruimte huren in voor je vinden die aan jouw vraag te gemoed komt:

 • goedkope zaaltje huren plechtige communie in Herk-de-Stad
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Rèves
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Beverlo
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Bleret
 • goedkope feestzaaltjes huren verjaardag in Grand-Axhe
 • goedkoop zaal huren ruimte in Scherpenheuvel
 • goedkoop ruimte huren feest in Beveren-aan-den-Ijzer
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Sint-Joris (Nieuwpoort)
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Thisnes
 • groot zaaltje huren communie in Assenede
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je feest in een groot zaal te organiseren, contacteer ons dan even.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Appels

  goedkoop ruimte huren bruiloft Appels

  Dus of je nou een zaal voor trouw, een kinderfeest nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro terecht in Appels. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met u zodat je het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je besluiten om met ons te werken dan zetten wij het zaalverhuur in een contract met je vast. Hierin leggen we de dag en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Last But Not Least : We organiseren jouw feestje op een corona-safe wijze volgens de recente aanbevelingen van Appels (covid/ gezondheidspas) .