024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een geweldig samenzijn op poten zetten ergens rondom Oost-Vlaanderen, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan absoluut om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je waarschijnlijk verbazen dat de kost voor het organiseren van een vergaderzaal in een zaal nabij Dikkelvenne best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan groot feestruimte huren  zitten:

Veelal is er een geluidsinstallatie in een zaal aanwezig en is er de optie om een dj uit Oost-Vlaanderen in te huren.
Meer plaats en meestal een betere infrastructuur.
Makkelijker op te ruimen en geen gesmos in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Dikkelvenne over de vloer, dus minder kans op kosten door een onvoorziene omstandigheid.
Meer parkeergelegenheid in en geen overlast voor de buren in Dikkelvenne, 9890.

groot feestruimte huren verjaardag Dikkelvenne

groot feestruimte huren nabij  Dikkelvenne

Veel mensen denken niet aan het huren van een zaaltje omdat ze denken dat er alleen maar dure zalen in België (Oost-Vlaanderen) bestaan. Dat dacht je maar. Wij hebben al ruimten vanaf 50 man, 100 man, 150 man, 250 man tot 500 man ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een groot feestruimte huren in voor je vinden die aan uwnoden voldoet:

 • goedkoop feestlocatie huren verjaardag in Neerrepen
 • goedkope zaaltje huren bruiloft in Wulpen
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Waterland-Oudeman
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Diets-Heur
 • goedkoop zaaltje huren bruiloft in Antwerpen
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Korbeek-Dijle
 • klein zaaltje huren trouw in Hoeselt
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Bende
 • goedkoop zaal afhuren eerste communie in Bolland
 • goedkope feestzaaltje huren vergaderzaal in Soye (Nam.)
 • Als je uiteindelijk een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een groot zaal te starten, neem dan eens contact met ons op.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Dikkelvenne

  klein zaal huren verjaardag Dikkelvenne

  Dus of je nou een zaal voor feest, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro terecht in Dikkelvenne. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met je zodat je het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan zetten wij het verhuur in een contract met je vast. Hierin schrijven we de dag en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Tot slot ! We organiseren uw feestje op een covid-19 veilige wijze volgens de recente aanbevelingen van Dikkelvenne (covid- gezondheidspas) !