024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Wil je een amusant samenzijn organiseren ergens in Oost-Vlaanderen, maar blijkt de gastenlijst iets groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan absoluut om bij ons in een zaal voor je verjaardag te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het organiseren van een vergaderzaal in een zaal in de buurt van Erwetegem best wel eens mee zou kunnen vallen, plus dat er specifieke voordelen aan groot feestlocatie huren  zitten:

Veelal is er een muziekinstallatie in een zaal present en is er de optie om een dj uit Oost-Vlaanderen in te huren.
Meer ruimte en meestal een grotere keuken.
Ideaal op te ruimen en geen vuiligheid in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen huis in Erwetegem over de vloer, dus minder risico op schade door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Erwetegem, 9620.

groot feestlocatie huren verjaardag Erwetegem

groot feestlocatie huren in de buurt van  Erwetegem

Veel mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar dure zalen in België (Oost-Vlaanderen) zijn. Dat dacht je maar. Wij hebben al zalen vanaf 50 personen, 100 man, 150 man, 250 mensen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een groot feestlocatie huren in voor je vinden die aan jouw vraag te gemoed komt:

 • klein zaalverhuur lentefeest in Nafraiture
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Aarschot
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Zonhoven
 • goedkoop feestruimte huren verjaardag in Mullem
 • goedkoop zaaltje huren kinderfeestje in Ramillies-Offus
 • klein feestlocatie huren verjaardag in Louvain-la-Neuve
 • goedkoop zaalhuur verjaardag in Matagne-la-Petite
 • goedkoop zaaltje huren verjaardag in Mozet
 • groot zaaltje huren communie in Waltwilder
 • klein zaaltje huren plechtige communie in Goé
 • Als je eenmaal een beslissing hebt genomen om je verjaardag in een groot zaal te geven, neem dan eens contact met ons op.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Erwetegem

  groot ruimte huren vergaderzaal Erwetegem

  Dus of je nou een zaal voor verjaardag, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf 200 euro terecht in Erwetegem. De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij organiseren dan een meeting met u zodat u het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan zetten wij het zaalverhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de dag en andere overeenkomsten en besprekingen vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Tot slot : We organiseren jouw feestje op een covid-safe wijze volgens de recente instructies van Erwetegem (covid-19- certificaat) !