024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een leuk feestje op poten zetten ergens nabij Oost-Vlaanderen, maar blijkt de lijst van genodigden serieus groter te zijn dan je had verwacht. Denk dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je feestzaal te huren. Het zal je misschien verbazen dat de kost voor het houden van een feestzaal in een zaal omgeving Ooike (Wortegem-Petegem) best wel eens mee zal vallen, plus dat er bepaalde voordelen aan goedkope zaalverhuur  zitten:

Meestal is er een geluidsinstallatie in een zaaltje aanwezig en is er de optie om een DJ uit Oost-Vlaanderen in te huren.
Meer ruimte en meestal een betere infrastructuur.
Perfect op te ruimen en geen gesmos in je eigen woning.
Je krijgt niet alle mensen in je eigen woning in Ooike (Wortegem-Petegem) over de vloer, dus minder kans op kosten door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Ooike (Wortegem-Petegem), 9790.

goedkope zaalverhuur feestzaal Ooike (Wortegem-Petegem)

goedkope zaalverhuur in de buurt van  Ooike (Wortegem-Petegem)

Mensen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze zeggen dat er alleen maar dure zalen in België (Oost-Vlaanderen) zijn. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimtes vanaf vijftig man, honderd personen, 150 man, 250 man tot 500 man ter beschikking. Als jij weet wat je moet hebben dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkope zaalverhuur in voor je vinden die aan jouw eisen te gemoed komt:

 • groot zaal afhuren eerste communie in Gougnies
 • klein feestlocatie huren verjaardag in Warsage
 • goedkope zaaltje huren verjaardag in Morialmé
 • groot ruimte huren feest in Matagne-la-Grande
 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Evrehailles
 • groot zaalhuur verjaardag in Mourcourt
 • goedkope zaalhuur verjaardag in Hoogstade
 • goedkoop zaalverhuur lentefeest in Saint-Médard
 • groot zaalhuur verjaardag in Hofstade (O.-Vl.)
 • groot zaaltje huren communie in Relegem
 • Als je eenmaal besloten hebt om je feestzaal in een goedkope zaal te organiseren, bel dan even.


  Breng gerust eigen eten en drinken mee naar Ooike (Wortegem-Petegem)

  klein zaaltje huren kinderfeestje Ooike (Wortegem-Petegem)

  Dus of je nou een zaal voor bruidzaal, een bruiloft nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro’s terecht in Ooike (Wortegem-Petegem). De overweging waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een meeting met je zodat u de zaal eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons te werken dan zetten wij alles in een contract met je vast. Hierin leggen we de datum en andere overeenkomsten en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte wendingen komt te staan.

  Wees gerust : Wij organiseren jouw party op een covid-19-safe manier volgens de laatste regels van Ooike (Wortegem-Petegem) (corona/ gezondheidspas) !