024525273 info@despoed.be
Selecteer een pagina

Plan je een amusant samenzijn organiseren ergens rondom Oost-Vlaanderen, maar blijkt de lijst van genodigden iets groter te zijn dan je had verwacht. Overweeg dan zeker eens om bij ons in een zaal voor je feestzaal te huren. Het zal je misschien verbazen dat de prijs voor het houden van een bruiloft in een zaal nabij Leeuwergem best wel eens mee zal vallen, en dan nog dat er specifieke voordelen aan goedkope zaalverhuur  zijn:

Meestal is er een muziekinstallatie in een zaal aanwezig en is er de mogelijkheid om een Diskjockey uit Oost-Vlaanderen in te huren.
Meer ruimte en meestal een grotere keuken.
Makkelijker op te kuisen en geen gesmos in je eigen woning.
Je krijgt niet al jouw volk in je eigen woning in Leeuwergem over de vloer, dus minder kans op kosten door een klein ongelukje.
Meer parking in en geen overlast voor de buren in Leeuwergem, 9620.

goedkope zaalverhuur feestzaal Leeuwergem

goedkope zaalverhuur in de buurt van  Leeuwergem

Sommigen denken niet aan het bestellen van een zaal omdat ze denken dat er alleen maar grote zalen in België (Oost-Vlaanderen) bestaan. Niets is minder waar. Wij hebben reeds ruimten vanaf 50 personen, honderd personen, 150 man, 250 mensen tot 500 personen ter beschikking. Als jij weet wat je nodig hebt dan zorgen wij ervoor dat wij een goedkope zaalverhuur in voor je zoeken die aan uweisen voldoet:

 • goedkoop zaaltje huren plechtige communie in Namur
 • klein zaaltje huren bruidzaal in Stavele
 • groot feestzaaltje huren vergaderzaal in Kessenich
 • goedkoop ruimte huren feest in Annevoie-Rouillon
 • goedkope zaalhuur verjaardag in Zeebrugge
 • groot zaal afhuren eerste communie in Snellegem
 • groot zaalverhuur feestzaal in Kapellen (Vl.Br.)
 • goedkoop feestzaaltjes huren verjaardag in Orgeo
 • klein zaal afhuren eerste communie in Maurage
 • goedkoop ruimte huren feest in Vieux-Genappe
 • Als je eenmaal besloten hebt om je feestzaal in een goedkope zaal te starten, stuur ons een email.


  Je mag zeker en vast eigen eten en drinken meebrengen naar Leeuwergem

  goedkoop ruimte huren feest Leeuwergem

  Dus of je nou een zaal voor vergaderzaal, een vergader ruimte nodig hebt. Je kunt bij ons al vanaf twee honderd euro’s langskomen in Leeuwergem. De moeite waard dus zou ik zo zeggen.

  Wij maken dan een meeting met je zodat je het zaaltje eerst kunt bezichtigen in . Mocht je beslissen om met ons in zee te gaan dan zetten wij het verhuur in een overeenkomst met je vast. Hierin leggen we de dag en andere afspraken en voorwaarden vast, zodat je niet voor onverwachte verassingen komt te staan.

  Last But Not Least : Wij organiseren jouw feestje op een corona safe manier volgens de recente regels van Leeuwergem (covid-19 pas) !